Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 279 km

Politie zoekt getuigen ongeval A58

Toegevoegd: 01-08-2016, 16.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Op de A58 heeft zondagmiddag ter hoogte van Kapelle een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden tussen een voertuig en een motorrijder. De politie is op zoek naar getuigen.


Die middag rijdt een echtpaar uit Zaamslag omstreeks 15.15 uur op de A58 ter hoogte van Kapelle richting Goes. Beiden besturen een eigen motor en rijden achter elkaar op de rechter rijbaan. Op een gegeven moment nadert achter hen een groene auto met behoorlijke snelheid.

Zonder snelheid te verminderen botst deze tegen de motorrijdster aan die achter haar man rijdt. De vrouw komt hierdoor ten val en raakt bekneld onder de auto. Het slachtoffer is met de traumahelikopter naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Onbekend is hoe het met haar gaat.

De 23-jarige autobestuurder uit ’s-Gravenpolder is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Een blaasproef heeft uitgewezen dat er geen alcohol in het spel is. De man is lopende het onderzoek in verzekering gesteld. Omdat de verdachte zich onvoldoende kan herinneren hoe het ongeval is gebeurd is de politie op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
100%zeeuws (2-8-2016 om 22:13)
pokemon go aan het spelen geweest?
Verrassing (2-8-2016 om 14:51)
Ik kan me hier zo boos over maken! Bijna iemand het leven volledig verwoesten en vervolgens niet meer weten wat er is gebeurd. Nou, dat maak je mij niet wijs. Aangezien tegenwoordig een groot gedeelte van de bestuurders een telefoon gebruikt tijdens het autorijden kan het bijna niet anders zijn dan dat deze bestuurder bezig was met andere zaken. Want, waarom rijdt je met een forse snelheid op een motorrijder af? Of hij moet inderdaad knetter stoned zijn geweest. Wanneer wordt dit nu eens hard afgestraft? Bij gebruik telefoon tijdens het autorijden: telefoon vernietigen, rijbewijs inbeslag nemen gedurende een jaar en de auto in de schredder. Is maar een idee hoor! Maar die boete van dik 200 euro voor mobiel bellen schrikt niet echt af.
wim (2-8-2016 om 06:56)
Wat een verschrikkelijk ongeluk dat heeft plaats gevonden door die auto bestuurder, zou hij gezien zijn hoge snelheid zijn voorgangers op de mot0rs te laat gezien zijn waardoor de rem afstand te kort is geweest
AntiGSM (2-8-2016 om 00:03)
Is er hier misschien sprake geweest van smartphone gebruik tijdens het rijden?? Ik mag toch hopen dat ze daar grondig op gecontroleerd hebben. Hoe kun je in godsnaam gewoon over een motorrijder heen rijden en niet weten hoe dit kwam?? Dit kan alleen als je NIET met het verkeer bezig bent volgens mij.
Motorrijder (1-8-2016 om 19:41)
Heel erg dat een dagje op de motor weg zo afloopt. Omdat de verdachte zich onvoldoende kan herinneren kunnen ze misschien,als er geen getuigen bij zijn,even zijn "harde schijf opfrissen". Veel sterkte voor deze vrouw en familie/bekenden.
JanDoedel (1-8-2016 om 19:23)
In de geschiedenis kijken van de telefoon van de auto bestuurder. Zou zo maar kunnen je wil niet weten hoeveel mensen ik op een telefoon zie kijken onder het rijden.
Cookie-instellingen beheren