Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Hondje A58 herenigd met eigenaar

Toegevoegd: 02-08-2016, 16.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Het hondje dat maandagochtend van de A58 werd geplukt, is herenigd met zijn eigenaar. Dit meldt Omroep Zeeland. Het beestje maakt het goed.


Het hondje komt van een boerderij in de buurt van Kapelle. Het jonge dier was maandagochtend vroeg weggelopen omdat het bang was voor het onweer. Een voorbijganger haalde de hond van de snelweg en droeg het beest over aan de politie.

De eigenaar van het hondje heeft het dier dinsdagochtend opgehaald uit het asiel in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
johanna (2-8-2016 om 22:29)
wat heerlijk dat ze weer met elkaar zijn verenigd . fijn dat er mensen zijn die de moeite doen om het diertje naar de politie te brengen . het is gelukkig goed afgelopen . fijn voor mens en dier .
wim (2-8-2016 om 18:31)
Gelukkig het hondje weer terug bij zijn baasje, wij hebben door de afgelopen jaren drie dwerg poedels gehad maar als er onweer was zelfs enkele uren daarvoor kon je al merken dat er ander weer op komst was en kwam ons hondje niet naar buiten om dat het zo bang was, later hebben we via de veearts tabletjes gekocht waardoor het wat minder bang was maar houw Uw hondje binnen en zeker bij onweer want ze zijn zeer bang voor onweer en heeft zoals U gezien heeft kan je hem kwijtraken.
germar (2-8-2016 om 17:39)
ik heb dat ook al eens gehad ,dat er een hondje op de A59 voor me op de weg liep . gelukkig liep deze zelf weer terug naar de boerderij . maar ;A U B mensen pas toch goed op uw dieren ,want je moet er toch niet aan denken hoe het anders had afgelopen .
Cookie-instellingen beheren