Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Celstraf geëist voor misbruik dochter

Toegevoegd: 05-08-2016, 10.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 61-jarige Vlissinger G. B., die verdacht wordt zijn toen vijfjarige dochter seksueel te hebben misbruikt is donderdag voor de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van dertig maanden geëist.


De incest zou hebben plaatsgehad tussen 1982 en 1988. Hoewel dat niet tenlaste was gelegd, zou B. ook zijn andere dochter hebben misbruikt en moesten de kinderen ook seks met elkaar en met hun broertje hebben. Volgens B. was alles gelogen en was het een wraakactie van de kinderen geweest omdat hij er met de zus van zijn inmiddels ex-vrouw vandoor was gegaan. Ook opperde B. dat het seksueel misbruik was gepleegd door een oom en de latere stiefvader van het slachtoffer.

De zus van het slachtoffer, die ook door haar vader misbruikt zou zijn, wilde destijds geen aangifte doen. In 1999 werd er al aangifte gedaan tegen de oom, die daarvoor ook werd veroordeeld. De raadsman van B. verbaasde er zich over dat toen de vermeende incest door zijn cliënt niet boven water was gekomen en dat een aantal belangrijke getuigen in deze zaak niet zijn gehoord. Die zijn inmiddels overleden. Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (5-8-2016 om 13:26)
Zijn ballen eraf met een bot keukenmes.
Cookie-instellingen beheren