Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt door na aanrijding

Toegevoegd: 07-08-2016, 13.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Zaterdagmorgen rond 10.20 uur vond er op de rotonde van de Ringbaan West ter hoogte van de Van Hogendorplaan in Goes een aanrijding tussen een personenauto en een fietsster. De automobilist is na het ongeval doorgereden.


Een 40-jarige inwoonster uit Goes wilde op haar fiets de rotonde oversteken. Achter haar fietste een 25-jarige plaatsgenote van haar. Toen zij over wilden steken, reed de oudste vrouw tegen een personenauto, welke geen voorrang verleende. Beide vrouwen kwamen ten val.

De personenauto stopte niet en reed door richting het Tiendenplein. Beide vrouwen liepen door het ongeluk diverse lichte verwondingen op. Voor medische behandeling zijn de slachtoffers naar de huisartsenpost gegaan. De politie onderzoekt de aanrijding en is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gerda (7-9-2016 om 09:44)
Wat een asociale *****zak. Wees een ECHTE vent en stop als je een botsing heb veroorzaakt. En ga er niet vandoor als een "laffe hond "
Cookie-instellingen beheren