Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 29 km

Ook elektrische fietsen teruggevonden

Toegevoegd: 08-08-2016, 11.26 uur
Enkele van de teruggevonden fietsen.
Enkele van de teruggevonden fietsen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens het onderzoek naar een georganiseerde groep fietsendieven heeft de politie nog meer fietsen teruggevonden.


Vorige week werden drie mensen aangehouden. In Antwerpen, Rijsbergen, Roosendaal en Wemeldinge werden vervolgens verschillende fietsen teruggevonden. Tijdens het onderzoek zijn ook nog eens negen elektrische fietsen teruggevonden.

Eén van de verdachten heeft bij de politie verklaard dat de fietsen uit Amsterdam afkomstig zijn. De politie acht de kans groot dat ze ergens in Nederland zijn gestolen. De politie heeft van deze gevonden fietsen echter nog geen aangiften kunnen vinden. Volgens de politie kan het goed zo zijn dat de eigenaren (nog) geen aangifte hebben gedaan van de diefstallen.

Foto's van alle teruggevonden fietsen zijn hier te vinden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mikel (9-8-2016 om 23:27)
beste ad als ik uw fiets steel ben ik verantwoordelijk maar geen eigenaar van de fiets maar onrechtmatig eigernaar van de fiets d.w.z dat ik dus verantwoordelijk ben voor de fiets tot u kunt bewijzen dat het uw fiets is
AD. (8-8-2016 om 17:21)
Dit krijg je ervan asl de mensen geen aangifte doen van diefstal want als de dief zegt dat het zijn fiets is en het tegendeel kan niet door middel van een aangifte wordden bewezen is de fiets dus rechtmatig van de dief.
Cookie-instellingen beheren