Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verwond met mes in Sas van Gent

Toegevoegd: 08-08-2016, 11.32 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - In Sas van Gent heeft de politie gisteren een man aangehouden die een ander zou hebben bedreigd en verwond met een mes.


De mannen zouden volgens de politie rond 20.50 ruzie hebben gekregen bij de Oostdam. Volgens het slachtoffer, een 57-jarige man uit Sas van Gent bedreigde de verdachte hem met een mes. Hij haalde ook uit met het mes. Hierdoor liep de man oppervlakkige snijwonden op.

De verdahcte, een 56-jarige man uit Sas van Gent, zou het slachtoffer ook hebben geschopt en geslagen. De verdacht ging er vandoor maar agenten wisten hem circa 20 minuten later elders in Sas van Gent aan te houden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (9-8-2016 om 14:33)
Precies K, of alcohol, hier kunnen mensen nog slechter tegen. Er lopen nog altijd meer idioten rond, dan dat er vast zitten.
k (8-8-2016 om 18:35)
hoe oud waren ze? hoe diep kun je zinken vast weer ruzie om drugs zoals gewoonlijk
Cookie-instellingen beheren