Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
98 files van totaal 367 km

Man springt in water bij arrestatie

Toegevoegd: 09-08-2016, 13.36 uur
Door: Roland de Jong

BROUWERSHAVEN - Na een melding van geluidsoverlast vanaf een schip is maandag in Brouwershaven een 40-jarige man uit Schiedam aangehouden. Hij sprong bij zijn arrestatie in het water maar kon desondanks worden opgepakt.


De agent was op pad gestuurd omdat in de haven bij de Loskade een boot zou liggen waarvan de opvarende(n) al enkele dagen geluidsoverlast hadden veroorzaakt. Toen de agent even na 20.00 uur bij het schip arriveerde klonk er harde muziek.

De agent sprak daarop één van de opvarenden aan en vroeg deze om zijn legitimatiebewijs. De persoon weigerde zich echter te legitimeren en nadat deze herhaaldelijk zonder het gewenste resultaat was gesommeerd een identiteitsbewijs te tonen werd hij aangehouden. De man sprong echter in het water en en weigerde mee te komen. Ook uitte hij beledigingen.

Na enige tijd kwam de man uit het water en is hij aangehouden voor belediging en het niet tonen van zijn legitimatiebewijs. Hij is meegenomen naar het bureau en na verhoor met een proces-verbaal in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (9-8-2016 om 17:51)
Hopelijk heeft hij in z'n natte kleren de reis naar het politiebureau moeten maken + een stevige boete om het af te leren !
Cookie-instellingen beheren