Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na slepende ruzie over hond

Toegevoegd: 12-08-2016, 15.01 uur
Door: Roland de Jong

BERGEN OP ZOOM - Donderdagavond zijn in Bergen op Zoom twee verdachten uit Tholen aangehouden op verdenking van bedreiging en het intrappen van een voordeurruit bij een flatwoning aan de Waterleliestraat in die plaats.


Aan de geweldsuitbarsting ging volgens de politie een slepende ruzie tussen twee zussen over een hond vooraf. Een 22-jarige vrouw claimt volgens de politie de eigenares van de hond te zijn terwijl haar zus zegt dat zij het dier onterecht aan zichzelf heeft toegeëigend.

De 22-jarige ging gisteren langs bij haar zus om de hond op te halen. Ze kreeg echter nul op het rekest en samen met haar 30-jarige vriend zou ze vernielingen hebben aangericht. De twee gingen er hierna vandoor en konden later door agenten worden aangehouden op de Populierlaan in Bergen op Zoom.

De twee zijn beiden vanochtend na verhoor weer vrijgelaten. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan van buren (12-8-2016 om 18:10)
Wat een volk, vechten om een hond, de boel vernielen, een vent van 30 met een kind van 22. Tijd om die allemaal in een tokkiedorp op te sluiten. Is er nog een afgedankt booreiland in de noordzee waar we deze soort kwijt kunnen ?
Cookie-instellingen beheren