Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 177 km

Flinke file na botsing 3 auto's A58 Kruiningen

Toegevoegd: 15-08-2016, 11.23 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op de A58 is vanochtend ter hoogte van Kruiningen een flinke file ontstaan na een kleine kettingbotsing.


Volgens de politie kwamen rond 10.25 uur drie voertuigen met elkaar in botsing. Dat gebeurde op de rijbaan richting van Bergen op Zoom naar Vlissingen. De ambulancedienst kwam ook ter plekke maar volgens de politie is er niemand (ernstig) gewond geraakt.

De betrokken voertuigen raakten beschadigd. Twee auto's moesten worden weggesleept en de rechter rijstrook moest worden afgesloten. Vanwege de aanrijding ontstond een flinke file. Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) stond er rond 11.20 uur zo'n 12 kilometer file, al met al goed voor zeker 25 minuten vertraging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frits (15-8-2016 om 17:11)
Heeft niets met Matrix borden te maken. Ook als deze niet branden loopt het vast. En matrix borden op 130 zetten is flauwekul; de snelheid wordt door verkeersborden aangegeven. Helaas branden de matrix borden wel eens onnodig, maar over het algemeen valt het mee sinds die programmatuur is aangepast. Ik kome er 5 dagen per week, 4 tot 6 x per dag voorbij. Valt alles mee. Niet teveel broodjes aap a.u.b
Wim (15-8-2016 om 14:22)
Het probleem van de Matrix borden 90 komt elke keer weer terug, niets aan de hand en alles voor de tunnel in de file en na de tunnel weer niets aan de hand, gelukkig zien meer mensen dit probleem.....nu alleen nog actie op dit probleem!!
Hallo (15-8-2016 om 13:23)
@patertje, even een kleine toevoeging: de botsing was deze keer NIET bij de tunnel!!
harr (15-8-2016 om 13:14)
elke jaar hetzelfde liedje met de voornamelijk Duitse toeristen die afremmen voor de tunnel. In duitsland is het namelijk de gewoonte dat je maximal 100km/u in tunnels mag. en die matrix borden helpen ook niet echt. iedereen op de rem voor NIETS. als iedereen gewoon net zo rijd in de tunnel als er voor en erna, dan hoeft de tunnel geen obstructive meer te zijn.
Harry de Koning (15-8-2016 om 12:35)
Tja, als je allemaal tegelijkertijd op het strand wil zijn dan gaat het fout. Mensen gooien tegenwoordig ook wel erg makkelijk hun auto op de linker baan, zonder goed te kijken of er sneller rijdend verkeer aankomt
Patertje (15-8-2016 om 12:26)
Ze moeten die rottige matrix borden met 90 uitzetten voor die rot-tunnel daar!!!Al die duitsers en dagjesmensen schrikken ervan die denken allemaal er iets aan de hand is voor of in de vlaketunnel bah ! Je mag er 130 en dan ineens zonder reden moet je 90 en uit de vlake mag je weer 130 dat is Levensgevaarlijk.. Mensen remmen uit angst en onwetendheid.. Zet de borden op 130 dan is er niks aan de hand !
Cookie-instellingen beheren