Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Vrijspraak voor incest met dochtertje (5)

Toegevoegd: 18-08-2016, 21.48 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de 61-jarige G. B. uit Vlissingen die werd verdacht van jarenlange incest daarvan vrijgesproken.
 
De Vlissinger zou zich een dikke dertig maanden lang bijna dagelijks aan zijn dochter hebben vergrepen, vanaf toen zij vijf jaar was. Om tot een bewijs te komen is de verklaring van de vrouw alléén echter niet voldoende en kon niemand haar verklaring ondersteunen. Te weinig bewijs dus en dan volgt vrijspraak.


Tegen B. was een gevangenisstraf van 2 1/2 jaar geëist. Ook zou hij volgens het OM een schadevergoeding van 11.000 euro moeten betalen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sandy (28-11-2018 om 10:56)
Ja nou, ik heb 3 verklaringen van 3 dokters, en 1 van de Peuterspeelzaal die wijzen op sexueel misbruik door vader maar toch seponeert de politie de zaak wegens onvoldoende bewijs, Jee wat moet je dan er zelf bij zijn en effe fotos maken, dan kan toch niet. Dit is 13 jr geleden en mijn dochter loopt nog steeds met een foto on haar hoofd wat papa bij haar deed!!!!
ikke (19-8-2016 om 14:02)
@'t is wat In principe heeft u gelijk. 't is maar wat een kind stelselmatig ingefluisterd krijgt.
t Is wat (19-8-2016 om 09:39)
Wat zegt het meisje zelf? Kinderen liegen meestal nog niet op die leeftijd...
Cookie-instellingen beheren