Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers Krabbendijke op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 19-08-2016, 11.19 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Drie personen zijn donderdagavond op heterdaad betrapt toen zij probeerden in te breken in een woning aan de Oude Rijksweg in Krabbendijke. De drie zijn aangehouden.


Een getuige zag rond 17.25 uur dat een vrouw aan de deur van een woning aan het rommelen was. De vrouw bevond zich in het gezelschap van een man en een vrouw. De getuige vertrouwde de situatie niet en belde de politie. Een bewoner kon vervolgens voorkomen dat het drietal er in een auto vandoor ging.

Agenten hielden al snel een 23-jarige vrouw uit Den Haag en een 59-jarige man uit Utrecht aan. Het lukte één van de vrouwen om weg te rennen in de richting van Kruiningen. De weggevluchte verdachte kon echter even later op aanwijzen van een oplettende voorbijganger op de Goversweg worden gearresteerd. Het ging om een 22-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Het drietal is meegenomen naar een politiebureau en verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren