Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 50 km

Nog niet alle gestolen fietsen terugbezorgd

Toegevoegd: 20-08-2016, 14.17 uur
Herkent u deze fiets? Neem dan contact op met de politie. Herkent u deze fiets? Neem dan contact op met de politie.
Herkent u deze fiets? Neem dan contact op met de politie.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is nog op zoek naar twee eigenaren van gestolen fietsen die onlangs werden aangetroffen tijdens een onderzoek naar een groep georganiseerde fietsendieven.


De gestolen fietsen werden in Wemeldinge, Roosendaal, Rijsbergen en Antwerpen teruggevonden. Eerder deze maand deed de politie al een oproep aan fietsenbezitters waarvan hun eigendom was gestolen of zij wellicht hun fiets herkenden tussen de aangetroffen tweewielers.

"Inmiddels hebben 15 eigenaren zich gemeld en aangifte gedaan. Zij hebben hun fiets terug. We zoek echter nog twee eigenaren. Daarom de oproep: Herkent u één van deze fietsen? Neem dan uw eigendomsbewijs mee en doe alsnog aangifte op het politiebureau, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren