Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker aangehouden na korte achtervolging

Toegevoegd: 25-08-2016, 09.20 uur - Update: 25-08-2016, 12.20 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht na een korte achtervolging een man aangehouden op verdenking van een woninginbraak in Terneuzen.


De politie kreeg rond 03.30 uur van een oplettende buurtbewoner door dat hij op de zolderverdieping van een woning aan de Rozenstraat iemand met een zaklamp zag schijnen. "De melder wist dat de bewoner van deze woning met vakantie was. Hierop zijn wij met meerdere eenheden ter plaatse gegaan. Toen wij de woning benaderde zagen wij twee mannen uit de achtertuin van de genoemde woning wegrennen", zo schetst de politie de situatie.

"Na een korte achtervolging wisten wij één van de twee verdachten aan te houden. Helaas wist de andere verdachte te ontkomen. De aangehouden verdachte, een 23-jarige Terneuzenaar, was in het bezit van inbrekerswerktuig en goederen welke uit de woning waren weggenomen", aldus de politie.

De politie is nog op zoek naar de tweede dader. Men is daarom op zoek naar mensen die een scooter met hoge snelheid en zonder verlichting door Terneuzen hebben zien rijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeff (25-8-2016 om 18:50)
@Bewoner Zeeland.... Wow! Echt stoere praat. Gelukkig als het er op aankomt zijn er mensen die meer verstand hebben die kunnen beslissen wat er gebeurt met een arrestant. Dat ze van iemand zijn spullen moeten afblijven is een feit. Diefstal blijft diefstal. Maar je betoog raakt kant noch wal
Asso (25-8-2016 om 17:18)
In de sloot dumpen die lui...
Bewoner Zeeland (25-8-2016 om 11:00)
Ze hebben al 1 dader ze zijn met zijn tweeën, is het koud kunstje om uit de gepakte dader gewoon de gegevens eruit te persen. Desnoods met een hoop pressie middelen. Zulk tuig die te lui zijn om te werken keihard aanpakken. En pas los laten wanneer die namen heeft genoemd en ondertussen op blote knieën en blote handen straten laten leggen dat de vellen eraan hangen.
Cookie-instellingen beheren