Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 77 km

Rechter: Steekpartij Middelburg poging doodslag

Toegevoegd: 25-08-2016, 17.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de 52-jarige C. K. uit Middelburg voor poging doodslag een celstraf van achttien maanden waarvan zes voorwaardelijk opgelegd.


Twee weken geleden, toen de zaak tegen K. werd behandeld verzocht de officier van justitie de rechtbank om K. 24 maanden cel waarvan zes voorwaardelijk op te leggen. De zus van K. werd structureel door het slachtoffer gestalked. Op 25 januari van dit jaar bevond K. zich op het industrieterrein Arnestein, de Waldammeweg, en ontdekte daar de man met wie hij daarover wel eens even een hartig woordje wilde wisselen.

Binnen de kortste keren ontstond er in de cabine van het bestelbusje waarin de stalker zat een handgemeen en kwam er een mes in beeld en kreeg het slachtoffer een steek met het mes in zijn hals. Volgens het slachtoffer had K. heb zonder pardon gestoken. K. hield het erop dat het slachtoffer een mes had gepakt, dat hij dat had willen afpakken en het mes per ongeluk de hals van de man had geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fabiënne (25-8-2016 om 20:40)
Heel erg veel vrouwen worden dag en nacht lastig gevallen door hun zeer agressieve gewelddadige ex die maar niet kan accepteren dat de relatie voorbij is . Dit kan tot zeer gevaarlijke situaties lijden waarbij je constant in de gaten gehouden wordt even boodschappen doen kan uitlopen op een echte ramp als je stalker losse handjes heeft . De politie kan niks doen zolang je het ziekenhuis niet ingeslagen bent of op de begraafplaats ligt je bent gewoon machteloos overgeleverd aan die Stalker . Je wil gewoon dat het op houd alleen meneer S wilt niet meewerken en ga net zolang door tot bij jou de stoppen doorslaan of er gek van wordt . Dan is de optie het recht in eigen hand nemen iets wat je moet doen het is hij of ik .
Cookie-instellingen beheren