Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop A58 zorgt voor kilometers file

Toegevoegd: 25-08-2016, 21.48 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding op de A58 tussen Heinkenszand en Goes is donderdagmiddag een auto op zijn kop tot stilstand gekomen.


Het ongeluk gebeuirde rond 17.20 uur ter hoogte van het buurtschap Baarsdorp op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Er kwamen ook twee ambulanceteams ter plekke maar of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt is niet bekend.

Ter plekke ontstond een flinke ravage. Zeker twee personenauto's moesten worden getakeld. Vanwege het ongeluk kon enige tijd alleen de vluchtstrook worden gebruikt. Rijkswaterstaat leidde het verkeer langs de ongevalslocatie. Als gevolg van de botsing stond er een file van zeker vijf kilometer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CdB (26-8-2016 om 12:36)
@Vlissinger, ik erger me er juist aan dat mensen hun knipperlicht aangooien omdat ze dan al aan het gaan zijn en verwachten dat je wel boven op de rem gaat. Overigens is dat ding echt om aan te geven wat je wil gaan doen: Gebruik van de richtingaanwijzer volgens Artikel 55 van het RVV Bestuurders van een motorvoertuig respectievelijk bromfietsers moeten een teken met hun richtingaanwijzer geven respectievelijk een teken met hun richtingaanwijzer of met hun arm geven, indien zij: Willen wegrijden. Andere bestuurders van een motorvoertuig willen inhalen. De doorgaande rijbaan willen oprijden en verlaten. Zij van rijstrook willen wisselen. Bij alle andere belangrijke zijdelingse verplaatsingen
Margo (26-8-2016 om 11:03)
Er staat nergens waar dit door is gekomen. Lijkt me dan ook niet het moment en de plaats om conclusies te trekken. Ik wens de bestuurders en andere betrokkenen veel sterkte toe. Hoop dat verwondingen mee mogen vallen.
Vlissinger (26-8-2016 om 10:22)
@Slordig, helemaal mee eens! Zit iedere dag van Vlissingen naar Brabant in de auto. Waar ik me aan irriteer is dat mensen richting aan geven als ze van rijstrook WILLEN veranderen. Richtingaanwijzer is er voor om te zeggen dat je gaat, niet om voorrang te vragen! zo heb ik al vele ongelukken (bijna) zien gebeuren
Danny (26-8-2016 om 10:18)
Zou ook al schelen als rijkswaterstaat de doorgetrokken middenstreep linkerbaan A58 aanpast na de nieuwe op en afrit Terneuzen. Huidige zijn nl van oude op en afrit... En idd gooien er veel bestuurders hun wagen zonder richting aan te geven op de linkerbaan met nog geen 80 km/u...zo hebben we het niet geleerd ???
Henk (26-8-2016 om 08:50)
ben het eens met je slordig, nog een puntje heb ik dan, er word ook te dicht opelkaar gereden,er word weinig ruimte gegeven, merk nu al dat de ongelukken toenemen. en oja voetgangers en fietser denken dat je ook meteen kan stoppen soms lukt dat niet altijd.
Janspommerans (26-8-2016 om 08:10)
@slordig. Degenen die wel richting aangeven doen dat anders dan wat we gewend zijn. Ze geven aan wat ze gedaan hebben.....-:) Het is inderdaad storend, helemaal als ze naar links komen. Ze kwakken de auto zo naar links.
Cookie-instellingen beheren