Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Trouwen in bergingsstijl: Mark Kuzee getrouwd

Toegevoegd: 26-08-2016, 18.52 uur
Mark en Petra voor het stadhuis in Middelburg
Mark en Petra voor het stadhuis in Middelburg
© Foto: Sander Lammers
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een bruiloft met brandweerwagens voor het stadhuis. Dat zie je toch vrij regelmatig. Maar een trouwerij in bergingsstijl, dat komt minder vaak voor.


Vandaag waren bij de trouwzaal aan de Middelburgse Markt echter wel diverse bergingsvoertuigen te vinden. Daar trouwde namelijk Mark Kuzee, één van de eigenaren van Kuzee Autologistiek. Mark stapte in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Petra Maartense.

Acht jaar geleden deden Mark en Petra overigens mee aan het RTL-programma 'Million dollar wedding' waarbij ze een superdeluxe droombruiloft konden winnen. Helaas voor Mark en Petra kwam het stel toen niet tot in de finale. Nu hebben de twee elkaar dus echter alsnog het jawoord gegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pascalle (27-8-2016 om 09:04)
Van ♥e gefeliciteerd met jullie huwelijk. Xxxx
Sander&Angelique (26-8-2016 om 19:37)
Van harte gefeliciteerd en veel geluk!!
Cookie-instellingen beheren