Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Fietser door mannen in elkaar geslagen in Goes

Toegevoegd: 27-08-2016, 12.51 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In de Willem Baarentszstraat in Goes is vrijdag aan het begin van de avond een man door drie andere mannen in elkaar geslagen. Dat meldt de politie.


Het slachtoffer fietste tussen 18.00 en 19.00 uur over de Willem Baarentszstraat, komende vanuit de Marconistraat en gaande richting de Pasteurstraat. Door onbekende oorzaak kwam de man ten val. Vervolgens werd hij belaagd door drie donkere mannen.

"Het slachtoffer kreeg verschillende trappen en klappen. Vervolgens gingen de daders er te voet vandoor. Twee van hen in de richting van de Naereboutstraat, de derder dader in de richting van de Pasteurstraat", zo schetst de politie de situatie.


Van het drietal is een signalement bekend. Dader 1 was een oudere lange man. Hij was donker getint en had kort haar. Deze dader droeg een donkere jas. De tweede dader was ook donker getint, maar een stuk jonger. Deze man was rond de 20 jaar oud. Hij droeg een witte broek. De derde dader was eveneens donker getint en ook deze dader was rond de 20 jaar oud. Hij droeg een blauwe broek.

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
goese (28-8-2016 om 10:14)
@getuige nr13: .............. De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.
Lezer (27-8-2016 om 22:26)
Zit er geen webcam op het stads kantoor die het vast gelegd kan hebben ? of was het verder op. vreemde situatie weer. Druk punt daar en niemand wat gezien of hulp geboden... met dit signalement schiet je niet zo veel op helaas.
Getuige Nr13 (27-8-2016 om 21:00)
Volgende dag, exact de zelfde plek, 20:14u. Een groep van ongeveer 10 zeer donkere mannen verspert bijna de gehele weg want ze lopen midden op straat en proberen met hun fietsen zo dwars mogelijk te staan om het verkeer te hinderen. Passerende auto's worden agressief nageroepen, Somalia roepen ze of zoiets en gebaren daarmee wild met hun armen. Mensen vluchten voor hun uit of rijden snel een blokje om, buurtbewoners sluiten hun deuren en ramen alvast en ik maak me ook uit de voeten omdat ik merk dat ik de enige op straat ben. De straat waar gisteren nog iemand door de zelfde types in elkaar was geslagen. Wegwezen dus ! Politie ? niet gezien.Ik bel ze niet ook want ze kunnen er toch niets aan doen zonder slachtoffers.
Frans Rietmeijer (27-8-2016 om 19:20)
Dat is toch raar. De normale reflex is toch als iemand valt dat je hem tracht te helpen in plaats van in elkaar slaat. Die mannen zijn gestoord en je bereikt niets door ze in een cel te zetten. Wat je er dan wel mee moet.................wie het weet mag het zeggen. Ik in ieder geval niet. Wat ik wel weet is dat ik enorm op moet letten om niet racistisch te worden van dit soort berichten.
goese (27-8-2016 om 13:37)
Zo'n gebeurtenis op een normaal tijdstip is geen burgernetmelding waard ? Joh, we wachten gewoon op de volgende keer als het een oud vrouwtje betreft of een kind of iets daartussen.
Cookie-instellingen beheren