Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man betrokken bij aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 27-08-2016, 12.55 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Agenten hebben vrijdagavond op de Troelstraweg in Vlissingen een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt. De man was betrokken bij een aanrijding en had gedronken.


De politie kreeg rond 21.50 uur een melding van een aanrijding tussen twee personenauto’s. De verdachte, één van de twee bestuurders, was vervolgens een pand binnen gegaan en liet zich niet meer zien. Daarop alarmeerde de tegenpartij de politie. Uiteindelijk kwam de 35-jarige man weer tevoorschijn. Hij wilde zich echter niet legitimeren en hierop is hij door de politie aangehouden. De man gedroeg zich volgens de politie bovendien zeer recalcitrant.

Omdat de dienders het vermoeden hadden dat de man gedronken had wilden ze een blaastest bij hem afnemen. Dit weigerde de man echter. Hij is afgevoerd naar het politiebureau. Daar is uiteindelijk een blaastest bij hem afgenomen. De man blies 570 Ug/l: ruim tweemaal de toegestane hoeveelheid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren