Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Paard slaat op hol na val ruiter Dishoek

Toegevoegd: 28-08-2016, 06.05 uur
Door: Roland de Jong

DISHOEK - De strandwacht van Dishoek is zaterdag in actie gekomen nadat op het strand een paard op hol was geslagen.


Het dier ging er volgens de strandwacht aan het einde van de middag vandoor nadat de ruiter van het paard was gevallen. Na enkele pogingen lukte het om het paard te vangen.

Voor zover bekend is de ruiter niet (ernstig) gewond geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van Rinneken (28-8-2016 om 10:30)
Ik snap nog steeds niet dat die gevaarlijke dieren zomaar aan jan en alleman verhuurt mogen worden, met het oog op het welzijn van het dier want regelmatig komt dat in het geding door ruiters die helemaal niet met paarden om kunnen gaan en voor het welzijn van de omstanders, er hadden b.v. wel kinderen vertrapt kunnen worden door een op hol geslagen paard ? Dan heb je je verstand toch niet om met een paard op een bomvol strand te gaan rijden ? Verbied die dierenmishandeling gewoon gemeente, jullie zijn verantwoordelijk,
P. L. Linders (28-8-2016 om 10:08)
Wat doet een paard tussen 10.00 en 19.00 op het strand van Dishoek? Zie: :strandnederland.nl Honden en Paarden Zeeland Walcheren Paarden 1. Het is verboden gedurende het badseizoen van 10.00 uur tot 19.00 uur op het strand één of meer paarden te hebben; dishoek.com Paardrijden Strand Paardrijden op het strand van Dishoek is overdag verboden tijdens het badseizoen (van 1 mei tot en met 15 september) van 10.00 tot 19.00 uur.
Cookie-instellingen beheren