Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 259 km

Brand op boot Rilland blijkt flinke klus

Toegevoegd: 28-08-2016, 06.09 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De brandweer is zaterdagmiddag lange tijd bezig geweest nadat aan boord van een 9 meter lange boot brand was uitgebroken.


De brandweer van Rilland werd rond 14.25 uur richting de boot gestuurd. Deze bevond zich op het Schelde Rijnkanaal en lag afgemeerd ter hoogte van het viaduct bij de Kreekrakweg. De brand woedde onder het achterdek. Door een gat te zagen in het dek kon de brand goed geblust worden.

Vanwege de warmte werd na enige tijd de brandweer van Krabbendijke opgeroepen om de collega's uit Rilland af te lossen. Ook een hulpverleningsvoertuig en de logistieke groep van Krabbendijke zijn ingezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren