Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Arrestaties na overval McDonald's Middelburg

Toegevoegd: 28-08-2016, 07.33 uur - Update: 28-08-2016, 10.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij het McDonald's-restaurant in Middelburg is vannacht een poging gedaan om een overval te plegen. Er zijn twee arrestaties verricht.


Rond 02.30 uur werd een medewerker van het restaurant aan de Bosschaartsweg bedreigd met een wapen. De daders probeerden het pand binnen te komen maar doordat een andere medewerker ingreep is de overvallers dit niet gelukt. 

Nadat de politie was gewaarschuwd gingen verschillende eenheden op zoek naar de daders. Zij waren er namelijk te voet vandoor gegaan en het vermoeden was dan ook dat zij zich nog in de omgeving bevonden. 

Agenten zagen even later twee personen lopen die voldeden aan het signalement. De twee gingen er echter snel vandoor. Even later kon één van de daders worden getraceerd in de bosjes. Politiehond Bono volgde vervolgens een spoor en trof de tweede verdachte aan. Deze had zich ook verstopt. De beide verdachten zijn overgebracht naar Torentijd. De tweede verdachte bleek een tas bij zich te hebben met daarin een wapen.

De politie is een onderzoek gestart. Er zijn onder meer bewakingsbeelden veiliggesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Markush (28-8-2016 om 14:06)
Grappig niemand geeft props naar de medewerker die eigenlijk de held van de dag was. Zonder hem was de overval misschien verder gelukt.. 2 zestienjarige opgepakt.. en iedereen trots op de politie...hilarisch Bless
R (28-8-2016 om 12:05)
Als je op die leeftijd al zo slecht bent.Waarschijnlijk geen bontkraag met dat warme weer
Rich (28-8-2016 om 11:09)
Mooi gedaan politie ,
Vlissinger (28-8-2016 om 10:15)
En als extra bij de lunch in Torentijd, 1 Big Mac met extra grote frietjes.
jo (28-8-2016 om 10:00)
goed werk politie mijn complimenten even een poosje in een werkkamp duwen die lui
Leon (28-8-2016 om 09:30)
hopelijk krijgen ze ook de straf die ze verdienen! en komen ze er niet met één of ander smoesje (half) vanaf. Dat zou weer een klap in get gezicht zijn voor deze politiemensen. die hun werk zo goed hebben gedaan vannacht.
Cookie-instellingen beheren