Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Gewonden bij ongevallen op Tholen

Toegevoegd: 29-08-2016, 12.56 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de gemeente Tholen zijn dit weekeinde meerdere personen gewond geraakt bij verschillende ongevallen.


Omstreeks 10.20 uur kwam een wielrenner ten val bij de Oesterdam (N659) tussen Rilland en Tholen. Naast twee ambulances werd ook de traumahelikopter opgeroepen maar deze is uiteindelijk niet meer ter plekke gekomen.

Rond 11.30 uur kwam een groep wielrenners in botsing met een motorrijder. Dit gebeurde bij de Krabbenkreekweg in Sint-Philipsland. Eén van de fietsers en de motorrijder raakten gewond.

Even na het middaguur kwam een wielrenner ten val bij de Rijkebuurtseweg in Oud-Vossemeer. Ook voor dit slachtoffer werd een ambulanceteam ingeschakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ano (30-8-2016 om 09:11)
altijd wielrenners. en waarom? omdat ze denken dat de wegen van hun zijn. ze fietsten maar gewoon op het fietspad waar fietsers horen en niet op de weg.
Anoniem (29-8-2016 om 23:09)
Maar ja soms rijden wielenrenners ook waar ze helemaal niet mogen rijden ( naast het fietspad op de gewone weg ), of ze rijde bijvoorbeeld op de weg richting de shell als je van de thoolsebrug komt. Dan is zo'n ongeluk snel gemaakt denk ik. Als motorrijder of auto mobilist is het niet leuk om ze daar zien fietsen. Hoe het ook is, je bent toch de schuldige.
Cookie-instellingen beheren