Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 259 km

Groot alarm voor vermiste kinderen

Toegevoegd: 03-09-2016, 15.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - De politie heeft alarm geslagen na de vondst van een kinderfiets en een step langs een sloot aan de Veerhaven in Kruiningen.


Omdat de agenten geen kinderen zagen is er een zoekactie gestart. In eerste instantie werd er hulp gevraagd van een helikopter met warmtebeeldcamera en een speurhond, maar deze waren niet beschikbaar.

Vervolgens werden er duikploegen van de brandweer opgeroepen om handmatig in de sloot te gaan zoeken. Enige tijd later kwam het bericht dat de kinderen terecht waren, ze waren op de braderie in het dorp.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
LauraLaura (7-9-2016 om 21:58)
Deze kinderen waren gewoon met hun moeder op de braderie. De fietsen waren daar neergelegd zodat ze niet met fietsen over de braderie hoefde te lopen. Jeetje, waarom meteen veroordelen dat ze zonder toezicht rond aan het lopen waren? Dit was absoluut niet het geval.
peter (6-9-2016 om 16:20)
het is mooi dat de politie achteraan gaat, maar dat er geen toezicht op die kinderen was kan ik niet begrijpen, ik zou de ouders toch eens even goed aanspreken en een stuk kosten berekenen die de agente gemaakt hebben om de kinderen te laten zoeken, dan kijken ze volgende keer wel uit.
D.B (3-9-2016 om 21:25)
Zijn er geen ouders die op deze kinderen passen of zaten die ook op de braderie!!
t Is wat (3-9-2016 om 19:21)
Pfffft, gelukkig maar...
Cookie-instellingen beheren