Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man (20) vernielt ruit met luchtdrukwapen

Toegevoegd: 05-09-2016, 10.32 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - De politie heeft zondagmiddag in Borssele een 20-jarige man aangehouden die een ruit had vernield tijdens het schieten met een luchtdrukwapen.


Agenten kregen rond 15.30 uur de melding dat er bij een woning een raam beschadigd was geraakt. De bewoonster van het pand had het vermoeden dat er met een luchtdrukwapen was geschoten. Toen agenten bij de woning aankwamen en in gesprek waren met de vrouw leek er opnieuw geschoten te worden.

Na onderzoek bleek dat er vanuit een zolderraam van een nabijgelegen pand geschoten werd door de 20-jarige verdachte. De dienders gingen naar de woning toe en werden binnengelaten door de bewoners. Op zolder zat de verdachte. Bij hem werden een luchtdrukwapen, een gaspistool en twee imitatiewapens in beslag genomen.

De man werd aangehouden maar is na verhoor met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PMSL (6-9-2016 om 11:50)
Leuke manier om de luchtdruk sport in een goed daglicht te zetten hufter.
A.H. (5-9-2016 om 20:52)
De WWM en handhaving in actie! Ik mag hopen dat de luchtdrukwapens een lieve duit gekost hebben; het graaien in de portemonnee werkt doorgaans effectiever dan 20 uur tuinieren op last van rechter. Voor de verdachte: Daar gaat je V.O.G. voor 8 jaar en terecht!
Kees (5-9-2016 om 18:37)
20 jaar dan ben je nog geen man maar een snotaap
Cookie-instellingen beheren