Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo vast na vondst materialen hennepkweek

Toegevoegd: 06-09-2016, 10.55 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft maandag in Terneuzen twee mannen aangehouden nadat in hun bestelauto materiaal was aangetroffen dat gebruikt kan worden voor het opbouwen van een hennepkwekerij.


De bestelbus werd aan de kant gezet tijdens een reguliere verkeerscontrole bij de Binnenvaartweg. Agenten zagen dat deze volgestouwd was met allerhande spullen die gebruikt kunnen worden bij het opbouwen van een hennepkwekerij. De twee inzittenden werden daarop voor verhoor meegenomen naar het politiebureau in Terneuzen.

De spullen van de twee werden in beslag genomen. De maannen, 31 en 39 jaar oud en afkomstig uit Den Bosch, mochten in de loop van de avond het bureau weer verlaten. Omdat zij zich mogelijk schuldig hebben gemaakt aan voorbereidingshandelingen voor hennepkweek wordt de zaak voorgelegd aan de officier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (6-9-2016 om 13:14)
goed bezig politie, zijn jullie ogen geopend? begint het de politie op te vallen dat de laatste jaren het aantal (redelijk jonge mensen) dat een bestelbusje aanschaft enorm gestegen is vaak hebben ze geen baan zijn ook geen zzper dat zal al verdacht moeten zijn en de tijdstippen waarop je deze busjes zonder reclame het vaakst tegen komt dat zijn nu niet bepaald tijden waarop een bedrijf zijn werkzaamheden verricht
Cookie-instellingen beheren