Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nacht in cel na overtreden gebiedsverbod

Toegevoegd: 06-09-2016, 10.59 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandagavond in Vlissingen een 50–jarige Vlissinger aangehouden omdat hij een gebiedsverbod had overtreden.


Surveillerende agenten zagen de man rond 19.15 uur in de Aagje Dekenstraat staan. Ze herkenden hem als een bekende overlastgever die niet meer in het Vlissingse centrum mocht komen. De man negeerde dus zichtbaar het verbod en werd daarom aangehouden en meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

De man heeft de nacht in een politiecel doorgebracht en mocht vanmorgen weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (6-9-2016 om 17:15)
En morgen staat hij er weer.
r (6-9-2016 om 15:14)
En dan weer vrij en weer terug. Draaideur noemen ze dat
Gerda (6-9-2016 om 14:37)
Deze persoon trekt zich nergens van aan, paar dagen later zie je hem weer lopen, hij is en blijft een overlastgever die regels aan zijn laars lapt
Franky (6-9-2016 om 13:20)
@ Erik, Maar wat wil je dan, de gebiedsverboden opheffen zodat overlastgevers vrij spel krijgen? Door ons geweldige zorgbeleid van de overheid, lopen figuren als deze doelloos en zonder hulp op straat. De politie mag het dan weer oplossen door deze van de straat te halen en tijdelijk vast te zetten. Puur dossier opbouw tot dat het echt goed fout gaat, dan zal de rechter een RM opleggen waardoor meneer of mevrouw gedwongen opgenomen zal worden. Goed beleid, absoluut niet. Kan de politie hier wat aan doen, ja en dat doen ze al door deze personen bij zulke overtredingen / misdrijven aan te houden. Voorkomen is beter dan genezen, maar blijkbaar kennen ze dat begrip in Den Haag niet.
Erik (6-9-2016 om 11:10)
Nou, die heeft het weer voor mekaar. Logies met ontbijt.... uiteraard op kosten van de belastingbetaler.... ;)
Cookie-instellingen beheren