Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 262 km

Politie zoekt gestolen scooter Zierikzee

Toegevoegd: 07-09-2016, 16.24 uur
Deze scooter is vannacht gestolen.
Deze scooter is vannacht gestolen.
© Foto: Twitter / wa_schouwen01
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie is op zoek naar een scooter die vannacht is gestolen in Zierikzee. Dat meldt wijkagent Douwe de Vries op Twitter.


Volgens De Vries werd de scooter, een zwarte Peugeot, tussen 02.00 uur en 07.00 uur weggenomen vanuit de wijk Malta.

De scooter is voorzien van een blauwe kentekenplaat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fam dirriks (7-9-2016 om 21:01)
hoe is het mogelijk dat dit op zeelandnet staat? mijn dochters scooter is vorige week gestolen op walcheren zij wil aanngiften doen op het politiebureau maar daar wordt zij neerbuigend aan gekeken en de deur gewezen dat ze maar aangifte via internet moet doen .dit heeft geen prioriteit wordt er tegen haar gezegd. ze zijn met andere dingen bezig .ze belt de politie dat ze weet waar haar scooter staat maar politie doet wederom geen enkele moeite, ze zijn met belangrijkere dingen druk, zeggen ze .niks helemaal niks doen ze op walchere.nou jij hebt geluk dat dit op zeelandnet staat hopelijk vind jij wel met medewerking van de agent je scooter mijn dochter moet maar niet zeuren vind je toch niet terug word hier op het politiebureau gezegd.
Patertje (7-9-2016 om 18:38)
Zeker scooter van de agent zelf ? En dan doen ze wel moeite om m terug te krijgen ? Bij mij is een scooter en 2 fietsen gestolen door braak in schuurtje en enigste wat ik kreeg was een kopie aangifte en al 7 jaar niks meer gehoord.. Maar als het een scooter van de wijkagent is ( ??? ) komt ie met foto en al op zeelandnet ?? Echt zeeland he vriendjes-politiek
Cookie-instellingen beheren