Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
81 files van totaal 283 km

Ongeval onder invloed Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 09-09-2016, 09.11 uur
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - In Sint-Maartensdijk heeft een dronken automobilist donderdagavond een eenzijdig ongeval veroorzaakt.


Nadat rond 20.00 uur een personenauto een betonnen paal omver had gereden op de Nijverheidsweg werd de politie gebeld. De bestuurder zou namelijk mogelijk onder invloed van alcohol verkeren. Agenten lieten de automobilist een blaastest afleggen en deze bevestigde het vermoeden: de man had inderdaad gedronken.

De man werd vervolgens meegenomen naar het politiebureau om een uitgebreide ademanalyse te doen. Hieruit bleek dat de man bijna vier keer teveel had gedronken en dus helemaal niet had mogen rijden. Het rijbewijs van de man werd ingenomen en de Officier van Justitie gaat nu bepalen wat er verder met de man gebeurt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (9-9-2016 om 19:16)
Goed voor een grote boete en rijbewijs innemen voor goed zulke mensen horen niet op de weg met een auto.
Michelle (9-9-2016 om 09:45)
Wanneer wordt er in Nederland eens 0,0% ingevoerd wanneer men nog moet rijden. Dan hoef je alleen maar te ruiken en weet men genoeg!
Cookie-instellingen beheren