Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Giftige worst in struiken Zierikzee

Toegevoegd: 09-09-2016, 15.34 uur
De aangetroffen worst.
De aangetroffen worst.
© Foto: Twitter / wa_schouwen01
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - In Zierikzee is iemand actief die dieren probeert te vergiftigen door middel van stukjes worst.


Volgens Douwe de Vries, wijkagent voor Schouwen-Duiveland, zijn er in de omgeving van de Kokmeeuwstraat verschillende stukken worst in de struiken aangetroffen.

De aangetroffen worst is inmiddels weggehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (10-9-2016 om 18:05)
Dit wordt meestal gedaan door mannen van bepaalde leeftijd, die in de buurt ook wel bekend staan als zeikerds of bemoeials of gewoon rotzakken', kijk wat voor worst het is en of in de buurt verkocht wordt bij een bepaalde slager, dan verklein je al snel het zoek gebied.
mevrouwx (10-9-2016 om 14:53)
o wat gemeen zeg zo zal ik s met die mensen doen wat hun met die dieren doen o wat gemeen zeg van mev x zo echt lelijk hoor schaam jij je zelf niet
William Robinszoon (10-9-2016 om 11:03)
Dat is daar al jaren aan de gang en niemand ziet nooit iets ? Mijn antifa dierenactivisten buren hebben wel een idee wat ze met hem/haar willen gaan doen als die ooit eens gesnapt wordt. Ik zelf word er een beetje draaierig van hun ideeën maar die gifworst heeft vrij weinig gevoel voor zelfbehoud zal ik het maar noemen. Dit gaat een keer fout aflopen, dat voel je gewoon aankomen. Dan is het zeker weer huilie huilie van het "slachtoffer" die door volkswoede, niet door vrouwe justitia, gerechtigheid zal vinden ? Ik zelf meen dat er voor dergelijke zeer gevaarlijk gestoorden een kamp moet komen op een eiland in de zee, gewoon, uit bescherming van de wel gezonde mensen en dieren.
Michelle (9-9-2016 om 17:51)
Wanneer de dader wordt gepakt deze zelf een stukje laten proeven!
han (9-9-2016 om 17:47)
diegene zelf gif geven ,arseen in de koffie kan hij/zij krijgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lafbek
Renata (9-9-2016 om 17:21)
Als die lafbek gevonden wordt even fotootje plaatsen ...
Cookie-instellingen beheren