Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man (20) verlaat plaats ongeval

Toegevoegd: 11-09-2016, 16.51 uur
De schade op de rotonde.
De schade op de rotonde.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Een 20-jarige man uit Kerkwerve heeft vrijdag zijn rijbewijs moeten inleveren nadat hij onder invloed van alcohol een ongeluk had veroorzaakt.


Nadat was geconstateerd dat er een vloeistof op de weg lag bij de Heuvelsweg (N655) stelde de politie een onderzoek in naar de herkomst hiervan. Bij een rotonde bleek iemand tegen straatmeubilair te zijn gereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

Op de nabij gelegen Kakkersweelweg werd vervolgens een automobilist aangetroffen die de het ongeluk veroorzaakt bleek te hebben. Hij moest een blaastest afleggen en al snel bleek dat de man onder invloed van alcohol had gereden. Hij werd vervolgens aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol en het verlaten van de plaats van een ongeval.

Het rijbewijs van de man werd ingenomen en de officier van justitie gaat bepalen wat er nu verder met de beginnend bestuurder zal gebeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (11-9-2016 om 21:37)
Wat er nu gaat gebeuren met deze jongeman? Vijf jaar rijbewijs kwijt en betalen van de schade. Het zal je lang heugen jongeman.
Cookie-instellingen beheren