Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Vrouw gewond bij botsing wielrenners

Toegevoegd: 11-09-2016, 16.57 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Een Belgische vrouw is zondag aan het begin van de middag in Yerseke gewond geraakt bij een botsing tussen wielrenners.


De 40-jarige vrouw, afkomstig uit de plaats Wuustwezel, reed rond 12.55 uur in een groepje over de Molenpolderweg. De vrouw reed als achterste van drie wielrenners en ging onderuit toen ze door onbekende oorzaak met haar voorwiel het achterwiel van haar voorganger raakte.

Er kwam een ambulanceteam ter plekke en dit heeft de vrouw afgevoerd naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (13-9-2016 om 09:56)
onbekende oorzaak? in groepen rijd men op elkaars wiel om te slipstreamen en uit de wind te blijven, doe je dat met auto noemt men het bumperkleven maar op de fiets gelden er geen regels? die lui mogen werkelijk alles en wij automobilisten moeten er maar op voorbereid zijn dat ze rijden als gekken
Bram (11-9-2016 om 21:49)
Waneer is het nu eens klaar met die wielrenners verbied die lui op de p Openbare weg dit is al het derde geval deze week opzouten die wielrenners als ze zo graag hard willen fietsen op de weg zoeken ze maar een indoorbaan Ze zouden op de openbare weg verboden moeten worden
Riekske (11-9-2016 om 21:41)
Waarom, beste mensen gaan ze allemaal niet in hun eigen land fietsen. Hier in Zeeuws -vlaanderen rijden ze zondagmorgen als gekken zelfs onlangs op de Tractaatweg waar je 100 mag !!!!! Met meestal een volgwagen erbij die rustig 30 a 40 meerijd op de weg. Hopelijk komt de tolheffing er snel door dat we met Nederlands geld het Belgische wegen net opknappen en zodoende ze lekker zelf in Belgie kunnen autorijden en fietsen!!! want nu is het zo slecht dat ze allemaal naar hier komen.
Michelle (11-9-2016 om 20:24)
Waarom? Lijkt me niet zo moeilijk, boven op elkaar zitten!
Cookie-instellingen beheren