Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt wielrenner na ongeval

Toegevoegd: 13-09-2016, 14.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - De politie heeft een signalement verspreid van de wielrenner die vorige week dinsdag een 12-jarige jongen aanreed en er vervolgens van door ging.


Het slachtoffer heeft kunnen zien dat de wielrenner een blanke man van rond de 40 jaar betrof. Hij droeg zwarte wielrennerskleding: een zwarte korte broek en een zwart shirt met korte mouwen, ook droeg hij een wit-zwarte helm. Hij sprak Nederlands zonder opvallend accent.

De politie doet onderzoek naar de botsing tussen de wielrenner en een 12-jarige fietser uit Sas van Gent. De jongen zou vorige week dinsdag tussen 07.15 en 07.30 uur op het fietspad van de Westkade door de wielrenner omver zijn gereden. De wielrenner reed het slachtoffer van achteren aan en ging er vervolgens vandoor. De jongen liet hij gewond achter. Ook zijn fiets zijn raakte beschadigd.

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (14-9-2016 om 13:55)
Als dit mijn zoon betrof, zou ik elke ochtend op de bewuste plek, de fiets hooligan opwachten.
Steve (13-9-2016 om 20:08)
Ff controleren op Strava, vaak gebruikt onder wielrenners.
Cookie-instellingen beheren