Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 404 km

Groot alarm voor duinbrand Kamperland

Toegevoegd: 14-09-2016, 16.04 uur
De brandweer bij de brand in Kamperland. De brandweer bij de brand in Kamperland.
De brandweer bij de brand in Kamperland.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - De brandweer is vanmiddag met groot materieel uitgerukt voor een duinbrand langs de N57 bij Kamperland.


De brand werd rond 14.15 uur ontdekt langs het fietspad van de Veersegatdam. Blusvoertuigen uit Kamperland, Kortgene, Serooskerke (W) en Veere rukten uit om het vuur te blussen. Ook twee waterwagens werden opgeroepen.

Ter plaatse bleek het om een klein brandje te gaan dat snel kon worden geblust door het eerste blusvoertuig. De overige eenheden zijn niet meer ingezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (15-9-2016 om 09:13)
Joh, ik gooide mijn sigaret uit het raampje en dacht zo, dan heb ik die vieze peuken niet in mijn auto. Mensen die roken, alles best, maar je hebt A: een asbak, B: de verplichting die peuk niet uit het raam te gooien, C: U bent verantwoordelijk als de boel in de fik staat D: ik vind het best als u rookt, maar ruim uw rommel netjes op of hou het bij je. Ik gooi ook niets op straat. Toch normaal of schrijf ik nu iets doms?
Cookie-instellingen beheren