Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner gewond na val Vlissingen

Toegevoegd: 16-09-2016, 19.55 uur
De hulpdiensten in Vlissingen.
De hulpdiensten in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een wielrenner is vrijdag aan het einde van de middag gewond geraakt na een val in Vlissingen.


Het voorval vond rond 16.40 uur plaats. De fietser reed over de Edisonweg toen hij ter hoogte van de Energieweg ten val kwam. Mogelijk kwam de man in botsing met een personenauto.

Het slachtoffer is ter plaatse behandeld in een politiebus en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (21-9-2016 om 16:10)
@Peter & Melissa. Er wordt niet gegeneraliseerd. Er worden keiharde feiten benoemt. 9 van de 10 wielrenners is een A-sociaal stuk vreten die denkt dat de weg van hem / haar is en dat regels niet gelden voor hem / haar.
marissa (18-9-2016 om 10:40)
Ik raak dat commentaar op wielrenners een beetje beu. De meerderheid houd zich gewoon aan de verkeersregels. Ik zelf ben er 1 van en ik heb ook een bel op mijn fiets, geen verlichting inderdaad maar ik rijd ook niet in slecht weer of als het donker is. Ik ben ook automobiliste en zie meer asociale automobilisten !!
Peter (17-9-2016 om 16:31)
@Zoetemelk. Niet iedere racefietser rijdt als een malloot door het verkeer. Als het ergens tijd voor wordt dan is het wel om te stoppen met generaliseren!
adrie (17-9-2016 om 16:30)
En vergeet de zogenaamd sportende mannen niet die met een mountainbike met motortje aan komen scheuren met bijna 40 km per uur. Het is zeker een gevaarlijk kruispunt maar je kunt als fietser beter even oogcontact zoeken met de bestuurder zodat je weet dat ze je gezien hebben. Een automobilist ziet ook wel eens wat over het hoofd.... net als de fietsers dat ook doen... niemand is volmaakt
Ana (17-9-2016 om 16:20)
Een wielrenner hoort ook niet op de openbare weg te fietsen, fietsen zijn hier niet voor geschikt, geen verlichting, geen bel, geen 20 cm wit stuk op achterspatbord en ze rijden veel te hard om veilig deel te kunnen nemen aan het overige verkeer. Zoals atletiek op de atletiek baan word bedreven zo hoort wielrennen op een wielerbaan.
Traas (17-9-2016 om 13:33)
Misschien??????????????? iets te hard gefietst en niet meer kunnen remmen, je kan wel voorrang hebben, maar, niet nemen, auto is misschien al bijna gepasseerd geweest!
Cookie-instellingen beheren