Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 108 km

Bromfietser Kapellebrug drinkt 3 keer te veel

Toegevoegd: 21-09-2016, 10.13 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLEBRUG - In het Zeeuws-Vlaamse Kapellebrug is vannacht iemand betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


De politie hield tijdens de nachtdienst een controle om na te gaan of weggebruikers niet te veel hadden gedronken. Verder werd gecontroleerd of mensen nog boetes open hadden staan.

De controle leverde twee hits op: een bromfietser bleek drie keer te veel alcohol gedronken te hebben en een andere weggebruikers had nog twee boetes openstaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patertje (21-9-2016 om 11:22)
YESSSS !! Goedze Politie, gerechtigheid... Hier ben ik zeeeer blij mee.. Vind het vreselijk in weekenden en door week fietsers en bromfietsters echt denken en geloven je wel zo naar huis mag van cafe of dronken op fiets.. Knalhard bekeuren ! Petje af Politie eindelijk iemand die het ook doet en bekeurd volgens de wet..Ik heb altijd ruzie hierover in cafe, ze vinden allemaal mensen dom die met auto rijden en drank op terwijl je op de fiets ook strafbaar bent en een weggebruiker.. Gewoon met taxi of voordat je dronken word weggaan.. Op scooter is net zo gevaarlijk en strafbaar.. Je mag zelfs niet dronken over straat lopen.. Pakken die mensen en geen onderscheid maken.. Nu ook nog op drugs controleren aub, vooral blowen !!!
Cookie-instellingen beheren