Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Asbest gedumpt, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 23-09-2016, 17.18 uur
Mensen die tips hebben kunnen bellen met 0900-8844.
Mensen die tips hebben kunnen bellen met 0900-8844.
© Foto: Twitter / H_Wiegman
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie is op zoek naar degene die onlangs in Breskens asbesthoudend materiaal heeft gedumpt.


Het asbest-afval werd volgens de politie gevonden achter de graansilo aan de Middenhavendam in Breskens. Het gaat om verschillende dakplaten.

Mensen die tips hebben kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (25-9-2016 om 13:01)
@Kees, is ABN te moeilijk voor je? ;). Verder maak je jezelf bijna verdacht met deze opmerking, zo duur is het niet om asbest af te voeren. Zelf ook pas gedaan bij een verbouwing. @Jan Luteijn, Iets met erfgoed? Verder, waarschijnlijk wist je van te voren waar je ging wonen en met wat voor uitzicht.. zeik dan niet
iK (24-9-2016 om 12:26)
Misschien dat wanneer de dader dit terugziet zich nog even afvraagt: ''Waar is het in hemelsnaam fout gegaan in mijn opvoeding?''. Dit doe je gewoon niet. Voor een paar centen kan het gewoon netjes afgevoerd worden. Nu wordt er een ander mee opgezadeld. Schande! Voor jezelf en voor je kinderen. Maar er is vast iemand in de omgeving die ziet dat er een dakje gesaneerd is. Die zal de de altijd meet een scheef oog aan blijven kijken. Ik zou er iig niet mee kunnen leven.
Jan Luteijn (23-9-2016 om 21:12)
Niet zo vreemd hè, als je hier naar buiten kijkt en al die oude verwaarloosde gebouwen voor je deur ziet staan, vuulte trekt vuulte aan!! Een keer de sloophamer hanteren en een beetje mooier uitzicht creëren voor diegene die hier elke dag op moeten kijken. Maar ja, als de troep weg is, is het nog maar de vraag of er nog wel nieuw gebouwd mag worden in de toekomst!!?? En dan hebben we het nog niet over de vraag of er nog behoefte aan is.
Kees (23-9-2016 om 20:29)
Et kost vee te vee om et fatsoenlek af te voeren. dearom dumpe de mensen et
Cookie-instellingen beheren