Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Wildplasser geeft valse naam op: 3 boetes

Toegevoegd: 24-09-2016, 13.02 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een Terneuzense wildplasser had weg kunnen komen met een simpele bekeuring maar door zijn eigen toedoen belandde hij vannacht op het politiebureau in zijn woonplaats. Met drie boetes op zak mocht hij naar huis.


Politiebikers reden rond 04.00 uur door de De Jongestraat in Terneuzen. Zij zagen hier een man staan die tegen een gebouw aan het plassen was. De agenten gingen op de wildplasser af. Hij had geen identiteitsbewijs op zak maar gaf wel gegevens aan de agenten.

Toen de politie de opgegeven informatie controleerde bleek dat de man een vasle naam had doorgegeven. Hierop werd de man aangehouden. “Hij wilde nog snel zijn juiste naam doorgeven, maar de agenten waren niet te vermurwen. Hij moest mee naar het bureau zodat zijn correcte identiteit achterhaald kon worden”, aldus een politiewoordvoerder.

Zijn vrienden waren het volgens de politie niet mee eens met het besluit en zij begonnen zich met de aanhouding te bemoeien. “Na een vordering dat zij moesten vertrekken deden ze dit echter netjes en de arrestatie kon vervolgens rustig worden uitgevoerd”, aldus de politie.

Op het bureau bleek dat de man 25 jaar oud was en uit Terneuzen kwam. In plaats van één bekeuring (voor het wildplassen) kreeg hij er nu drie: Eén voor het wildplassen, één voor het opgeven van een valse naam en één voor het niet kunnen tonen van het identiteitsbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (25-9-2016 om 06:10)
Natuurlijk is het vies als je tegen een gebouw plast.Beter een bosje ver van de weg opzoeken. Even dit. Op de fiets vaak moet ik, en vele andere, vaak uitwijken voor ontlasting[strond] van een paard op de weg. Dat is pas smerig. Maar ik denk dat de politie van hogerhand te horen heb gekregen"Daar hoef je niets aan te doen".. Verplicht een berijder van een paard op de openbarenweg om een zak onder de paardenkont te hangen.Simpele oplossing.De Melkman/Groentenboer enz hadden dat vroeger altijd.
W. Kruit (24-9-2016 om 20:35)
Even een rekensommetje: Wildplassen/poepen €90,-. Niet tonen geldig identificatiebewijs €140,-. Opgeven valse naam (NAW-gegevens) €370,-. Dat maakt bij elkaar het lieve sommetje van €600,-... Ook wel 1322 ouderwetse guldens. Daar had hij heel wat leuke dingen mee kunnen doen. Soms beslis je iets te doen, waarvan je later spijt krijgt.
WH van Bree (24-9-2016 om 16:35)
Ohoh wat een topactie eerst sluiten ze twee top attracties en dan pakken ze een wildplasser op dat is terneuzen ten voeten uit want naar mijn mening controleer je attracties als deze worden aangemeld en niet tegen het einde van de Kermis week.
Jorg (24-9-2016 om 15:13)
Stelletje platzeikers daar weer hoor, als je hun hulp nodig hebt zie je ze niet, maar een man die snachts om 4 uur staat te pissen, waar niemand last van heeft,( behalve een rukker die op een fiets een donkerblauw met fel groen pakkie draagt om weer wat geld voor het korps binnen te halen ) kan wel. Het wordt anders als het overdag is waar iedereen mee kan genieten van het gezeik, dat keur ik ook niet goed, kan me voorstellen dat de buur het niet leuk vindt. Heren en dames politie, er is ook een zogenaamde grijze zone, hoe vaak zie je niet een agent ergens in de bosjes pissen schrijft zijn collega dan ook gelijk bekeuring uit? Voor het opgeven van valse naam enzo hoor je mij niet, maar pissen midden in de nacht ? Doe effe normaal
Cookie-instellingen beheren