Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Geboeide jongeman vlucht uit politieauto

Toegevoegd: 25-09-2016, 13.25 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - Een 18-jarige jongeman is vannacht in Renesse uit een politieauto ontsnapt. Hij had op dat moment handboeien om en kon niet meer worden achterhaald.


De burgemeester van Schouwen-Duiveland heeft enige tijd geleden een gebiedverbod aan de jongen uitgedeeld vanwege overlastgevend gedrag. De jongen, een inwoner van Renesse, mocht tijdens uitgaansavonden niet meer in het centrum van Renesse komen.

De jongen ging afgelopen nacht desondanks op stap en rond 03.30 uur werd hij daarom aangehouden op de Zeeanemoonweg. De agenten boeiden de jongeman en zetten hem achterin hun onopvallende dienstvoertuig.

De jongen zag echter kans om uit de auto te ontsnappen en is, met zijn boeien nog om, weggevlucht. Hij is niet meer teruggevonden door de agenten dus hij zal zich zelf van zijn handboeien moeten ontdoen...


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (25-9-2016 om 17:55)
Het is wel verstandig van de vader om zijn zoon even naar het bureau te brengen. Het eet zo lastig met handboeien om en de handen op je rug. En slapen is ook lastig zo.
mw. Herben (25-9-2016 om 17:36)
Inmiddels gelezen dat de jongeman door zijn vader naar politiebureau terug gebracht is, nadat deze jongeman op straat is gaan slapen en met de handboeien om thuis kwam. Ik heb oprechte waardering voor de vader, omdat hij zijn zoon een duidelijke les leert: De zoon heeft fouten gemaakt en moet deze onder ogen zien. Zo hoort een kind opgevoed te worden.
Anneke (25-9-2016 om 16:46)
Hahaha, hoop dat hij de juiste sleutel weet te vinden :-D
Cookie-instellingen beheren