Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Autodief opgepakt dankzij getuige

Toegevoegd: 26-09-2016, 12.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - Zondagavond rond 19.15 uur zat een stel in hun auto op de parkeerplaats aan de Katseveerweg in Wilhelminadorp toen zij getuige werden van een inbraak in een andere geparkeerde auto.


De twee zagen een auto stoppen op de parkeerplaats. Uit de auto stapte een man die even bleef rondhangen op de parkeerplaats. Opeens liep hij naar een Duitse personenauto toe, sloeg een ruit in en pakte spullen uit de geparkeerde auto. Hierna stapte hij weer in zijn eigen auto en reed er snel vandoor.

Door het stel werd het kenteken van de auto van de inbreker genoteerd en ze belden de politie. Omdat ook de rijrichting van de auto bekend was bij de politie, zijn agenten op zoek gegaan naar het voertuig en de verdachte.

De auto werd aangetroffen op de parkeerplaats van Boszicht in Goes en de verdachte is daar ook aangehouden. Het betrof een man van 34 uit Ouwerkerk. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en daar in verzekering gesteld. Vandaag wordt hij verder gehoord over de zaak.

Bij de man zijn goederen aangetroffen die afkomstig waren uit de auto van de Duitse toeristen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
adrie (26-9-2016 om 16:40)
Wat fijn dat er oplettende mensen zijn. Jammer dat die man al weer snel vrij komt
Cookie-instellingen beheren