Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 228 km

Fietsster ten val na aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 27-09-2016, 15.33 uur
Het ongeval in Vlissingen. Het ongeval in Vlissingen.
Het ongeval in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een fietsster is vanmorgen rond 11.30 uur gewond geraakt na een aanrijding in Vlissingen.


De vrouw stak de President Rooseveltlaan over bij de Mercuriusweg en kreeg vermoedelijk geen voorrang van een automobilist. Er is een ambulance ter plaatse geweest maar de vrouw kon ter plaatse worden behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie heeft de weg tijdelijk afgezet en geholpen met het invullen van de schadeformulieren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (28-9-2016 om 10:48)
@de heggenzeikerds, alle fietsers en alle voorrangspunten zijn voor je gezichtsveld, Je hoeft geen speciale handelingen te verrichten om de fietsers en de haaientanden te zien. De heggen belemmeren helemaal niks, kwestie van je aan de regels houden en respect hebben voor je medemens.
Vlissinger (27-9-2016 om 18:43)
Het is wachten op het eerste ongeluk met letsel of dodelijke afloop. Die heggen in het midden ontnemen elk zicht op de fietsers en ze laten ze telkensr veels te hoog groeien. Als je ziet hoeveel voorrangs fouten daar al worden gemaakt door automobilisten dan weet je dat deze combinatie een keer tot een ongeluk met zwaar letsel zal leiden. Veel kinderen die daar oversteken. Vraag me af wie hiervoor de eindverantwoordelijke is en wie toezicht houdt op de hoogte van die heggen..
P (27-9-2016 om 17:18)
Werd er toevallig maandag nog bijna opzettelijk aangereden, Gaf duidelijk richting aan en keek de BMW station bestuurder in de ogen aan en toch vond hij het noodzakelijk om niet te remmen maar uit te rollen met ca. 15cm ruimte en om dan door te gassen. Ik moet zeggen een zeer vriendelijke man dat hij mij liet leven. Maar de rotonde is overzichtelijk als wat, respect is hier ver te zoeken.
raya (27-9-2016 om 16:47)
Ze moeten daar ook eens regelmatig die struiken snoeien want soms zie je dus helemaal geen fietser aankomen door die struiken
Cookie-instellingen beheren