Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Dronken automobilist weigert blaastest

Toegevoegd: 28-09-2016, 11.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Surveillerende agenten zagen in de nacht van dinsdag op woensdag rond 02.15 uur in de Hobeinstraat in Vlissingen een personenauto heel langzaam door de straat rijden. In de auto zaten twee mannen. De agenten besloten het voertuig te controleren.


Nadat de identiteit van de bestuurder en bijrijder waren gecontroleerd werd de bestuurder van de auto, een 26-jarige Vlissinger, gevraagd om mee te werken aan een blaastest. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. De Vlissinger ging vrijwillig mee naar het bureau om een ademanalyse te doen zodat gecontroleerd kon worden hoeveel de man precies had gedronken.

Eenmaal op het bureau weigerde de man ineens alle medewerking. De man saboteerde zijn ademanalyse tot drie keer toe en is toen aangehouden. Zijn rijbewijs moest hij inleveren. De officier van justitie bepaalt wanneer hij het rijbewijs terugkrijgt. De Vlissinger is overgebracht naar een politiecel in Torentijd, daar wordt hij vandaag gehoord.

ijdens zijn verblijf op het politiebureau vond de man het nodig om in de hal van het bureau te plassen. De rekening voor de schoonmaakkosten krijgt hij ook nog gepresenteerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (28-9-2016 om 16:30)
Leuk verhaaltje weer maar waarom geen bloedproef als hij niet wil blazen ? Het zegt toch genoeg als hij niet wil blazen dan zit hij fout en legt daardoor al een bekentenis vast. Dus auto in beslag rijbewijs kwijt dan is hetr zo klaar.
Marja (28-9-2016 om 13:48)
Nou die haalde ik als agent toch wel even door "de zeik"plus dat hij het zelf op kon ruimen onder toezicht...grote bek dan laat je daar ook maar eens zien hoe flinke vent je bent
Patertje (28-9-2016 om 13:40)
Goedzo ! Maar waarom lees ik nooit iemand is aangehouden met drugs op ? Iedereen ziet toch elke dag dezelfde jongens en meiden blowend achter stuur of bij de koffieshop wegrijdend ? Hoevaak ruik je de wiet lucht niet achter een auto bij de stoplichten ? Je kunt rustig elke auto in scheldestraat en bloemenlaan en bonedijk aanhouden of in het fort want ik heb voor de eerlijkheid wel eens geteld maar ik kom zo na 1 uurtje in scheldestraat staan zo wel 50 auto's tegen met wietlucht
Cookie-instellingen beheren