Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Dode katten gevonden langs A58

Toegevoegd: 29-09-2016, 16.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - Op en rond de A58 zijn donderdagochtend dode katten gevonden. Een weginspecteur van Rijkswaterstraat zag de katten langs de snelweg bij Yerseke.


De dieren zijn aangereden door voorbijrazend verkeer. Volgens weginspecteur Wilco zijn er de laatste tijd vaker katten gevonden worden.

Mogelijk zijn de katten ergens gedumpt en vervolgens de weg kwijtgeraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
toon (29-9-2016 om 21:02)
Triest om je kat ergens te dumpen. Neem je nou echt een huisdier om hek even later aan zijn lot overgelaten te worden en in dit geval doodgereden te worden. schande !mensen zijn de beesten tegenwoordig! !
johanna (29-9-2016 om 19:33)
waarom deze laffe streek aan die weerloze dieren . als je een hart hebt en het dier is niet meer gewenst wees dan zo flink om het bij een asiel te brengen . maar dat kost geld begin dan niet aan dieren . ik heb er maar één woord voor dierenbeul .
Cookie-instellingen beheren