Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 159 km

Boetes bij controle aanhangwagens

Toegevoegd: 30-09-2016, 20.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vandaag heeft het politieteam Walcheren verkeerscontroles gehouden speciaal gericht op aanhangwagens.


Deze hebben ’s morgens plaatsgevonden op de Grenadierweg in Middelburg en ’s middags verspreidt over de gemeenten Veere en Vlissingen. In totaal zijn er 46 aanhangwagencombinaties gecontroleerd. Er zijn 16 bekeuringen uitgedeeld en er is 1 proces-verbaal opgemaakt. Zo ontbrak er bij drie aanhangwagens een hulpkoppeling, werd er twee keer een onjuiste kentekenplaat gevoerd en lag bij twee aanhangers de lading los.

Drie bestuurders werden bekeurd voor het vasthouden van hun mobiele telefoon en er werd een proces-verbaal opgemaakt voor iemand die op een onverzekerde snorfiets reed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (2-10-2016 om 11:18)
Dit vind ik dus geen onzin! Gelukkig weer eens een paar gepakt door gerichte controle. Je zal maar achter zo'n figuur rijden waar de lading van zijn kar komt zetten. Of de boel niet veilig in orde hebben (technisch). Ook weer een paar van de GSM verslaafden op de vingers getikt, en DAAR kunnen ze er geen genoeg van pakken want die zijn echt levensgevaarlijk voor het verkeer!
Jan (30-9-2016 om 22:25)
Blijkbaar heeft de politie genoeg tijd over voor deze onzin. Volgens mij liggen er nog wel wat onopgeloste zaken op de plank maar dat levert voor de overheid niets op.
Cookie-instellingen beheren