Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Slachtoffer Ellewoutsdijk is man van 88

Toegevoegd: 30-09-2016, 20.46 uur
Het ongeval bij Ellewoutsdijk.
Het ongeval bij Ellewoutsdijk.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

ELLEWOUTSDIJK - De fietser die vanmiddag om het leven is gekomen bij een ongeluk in Ellewoutsdijk is een 88-jarige man uit de gemeente Borsele. Dit laat de politie weten.


De man botste even na 14.00 uur frontaal op een bestelbusje op de Zwinweg ter hoogte van de Papotweg. Direct was duidelijk dat de man er ernstig aan toe was. Hij is met spoed naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Daar is de man even later overleden aan zijn verwondingen.

Analyse van het sporenonderzoek moet uitwijzen hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren. De bestuurder van het bestelbusje is niet gewond geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ik (1-10-2016 om 18:33)
Is een 60 km weg geen 80 km maar is net een racebaan.
Ja_Ja (1-10-2016 om 06:57)
Deze oudere Heer heeft vermoedelijk door de bebossing de[te ?] snel [max 80 Km]? naderende auto niet gezien. Dit zijn levengevaarlijke wegen.De snelheidsverschillen met fietsers zijn veel te groot. Aan de verkeerdeskundige?? De fietsstroken samen voegen en een meter asfalt erbij dan heb je een volwaardig fietspad wat breed genoeg is voor passerende fietsers. Er zijn wel meer mensen op deze wegen van de weg afgereden. Natuurlijk moeten fietsers ook veel beter opletten.
Cookie-instellingen beheren