Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wapens en explosieven bij restafval

Toegevoegd: 04-10-2016, 22.02 uur
De aangetroffen wapens en explosieven.
De aangetroffen wapens en explosieven.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Zeeuws-Vlaanderen zijn vandaag verschillende wapens en explosieven tot ontploffing gebracht die waren gevonden bij het restafval.


Volgens de politie, die een foto van de wapens en explosieven heeft verspreid, ging het om goederen die via het restafval in een verbrandingsoven terecht waren gekomen. Het gaat onder meer om verschillende vuurwapens en granaten. "Ongelofelijk wat mensen allemaal in de afvalcontainer gooien", aldus de politie.

De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) heeft de zaken definitief onschadelijk gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dopey (5-10-2016 om 21:04)
Voor de mensen die denken dat dit ergens ligt waar iedereen kan komen is toch wel mis, deze put bevind zich ver achter een hek. Dit spul is door de huisvuilverbrandingsoven geweest en zal niet veel meer doen. Af en toe wordt de put leeggemaakt en begint het verhaaltje weer opnieuw. Gebeurd al jaren...
Rusty Griswald (5-10-2016 om 17:22)
Dat hoort natuurlijk in de oud ijzer bak en niet bij de rest.
P (5-10-2016 om 12:58)
Nou dankzij dit nieuwsbericht weet de dader dat zijn vuurwapens en explosieven toch nog veilig zijn geborgen. Verder weet ik niet wat ik met dit bericht moet doen, Misschien wel handig om er een nr of iets bij te vermelden of anoniem melden, Stel dat je wat vind wie bel je dan buiten 112 om, maar nog belangrijker stel dat ik zulke rommel heb liggen maar wil er niet mee gepakt worden (genoeg verzamelaars etc) waar kan ik dit spul dan veilig kwijt zonder gepakt te worden of een fikse boete te betalen. Ik begrijp dat dat niet de manier is maar altijd veiliger dan onschuldige voorbijgangers of iets gevaar te laten lopen dit ergens aan te treffen, nog maar niet te denken aan spelende kinderen.
EM (4-10-2016 om 23:27)
Wie zoiets doet is niet helemaal helder in zijn bovenkamer !
Cookie-instellingen beheren