Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Mannen vast voor doodsbedreiging Aardenburg

Toegevoegd: 08-10-2016, 10.11 uur
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - De politie heeft vrijdag in Aardenburg twee mannen aangehouden omdat zij een 34-jarige man met de dood zouden hebben bedreigd. Eén van hen bleek drugs op zak te hebben en bovendien onder invloed van alcohol te hebben gereden.


De bedreigingen zouden volgens het slachtoffer, een 34-jarige man, zijn geüit in een woning in Aardenburg. Nadat de twee er vandoor waren gegaan, belde het slachtoffer de politie. Agenten die op de melding afkwamen zagen even later op de Draaibrugseweg een auto rijden met daarin twee mannen die aan het opgegeven signalement voldeden.

De politie liet de mannen stoppen en het duo, bestaande uit mannen van 41 en 43 jaar oud, werd aangehouden. Na verder onderzoek bleek de 43-jarige bestuurder te veel te hebben gedronken. Hij blies 450 Ug/l. Deze verdachte had bovendien een hoeveelheid cocaïne op zak. Het tweetal is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (9-10-2016 om 11:33)
Tot Truus zèlf met de dood bedreigt wordt natuurlijk. Dan moet er wèl ingegrepen worden. Wat wil ze dan? Dat de politie van een afstandje zegt, dat het wel overdreven zal zijn? Uiteraard moet de politie ingrijpen; bedreiging is een misdrijf waar twee jaar gevangenisstraf op staat!
Truus (8-10-2016 om 11:41)
Zouden hebben bedreigd...................je mag tegenwoordig ook niets meer zeggen!
Cookie-instellingen beheren