Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf voor mishandelen vriendin

Toegevoegd: 10-10-2016, 18.08 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag de 35-jarige Terneuzenaar C. P. voor het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel conform de eis een celstraf van 90 dagen waarvan 88 voorwaardelijk en een taakstraf van 120 uur opgelegd.


Eind mei kreeg P. ruzie met zijn vriendin omdat zij de relatie wilde verbreken. Volgens P. begon zij te slaan en te trappen en beet zij hem in zijn arm. Hij trok zijn arm weg en bij dat laatste bleven haar tanden achter zijn horloge haken, waardoor zij drie van haar voortanden verloor.

De vrouw verklaard iets heel anders: toen zij hem vertelde met hem te willen stoppen pakte hij bij haar keel kreeg zij enkele stompen in haar gezicht. En dáárdoor verloor zij enkele tanden. De schade, een dikke 9000 euro zal zij via de civiele rechter moeten zien binnen te halen. Inmiddels is alles tussen de twee ook weer paix en vree.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren