Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Klopjacht na achtervolging bij Sluis

Toegevoegd: 12-10-2016, 14.31 uur - Update: 12-10-2016, 16.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUIS - De politie heeft woensdag een klopjacht gehouden op een 17-jarige jongen uit Eede die was weggevlucht na een achtervolging.


Agenten zagen de jongen rond 11.15 uur rijden op de Grote Maagdenstraat in Sluis. De auto had geen kentekenplaten en het rijgedrag viel op. De automobilist maakte diverse verkeersovertredingen. In de Nieuwstraat moest een verkeerregelaar opzij springen om niet aangereden te worden.

Agenten volgden de auto en gaven de bestuurder meerdere stoptekens. De automobilist negeerde de stoptekens en reed richting de Belgische grens. Daar is hij uit de auto gestapt en een maisveld ingelopen.

Er werd vervolgens assistentie gevraagd van de Belgische politie die onder meer een helikopter inzette voor de zoekactie. Dankzij een tip van een omstander kon de man opgepakt worden in zijn woning in Nederland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (12-10-2016 om 17:02)
En hoe nu verder met deze 17jarige ? Wie gaat hem zulk soort fratsen afleren (voorgoed)? Een goede geldboete en een poosje vast zal hem (denk ik) redelijk goed doen ! Maar .... welke rechter spreekt zich hierover uit ?
Cookie-instellingen beheren