Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 402 km

Ook Zeeuwse meldingen over horrorclowns

Toegevoegd: 12-10-2016, 19.08 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Ook bij de Zeeuwse politie zijn meldingen binnengekomen over zogeheten horrowclowns. Dat schrijft wijkagent David Kaljouw op Twitter.


Volgens Kaljouw, die als werkgebied Arnemuiden, Nieuw- en Sint Joosland, de Mortiere en bedrijventerrein Arnestein heeft, kwamen de meldingen woensdag binnen. De politie heeft na eerdere incidenten in de rest van het land al gewaarschuwd dergelijke meldingen serieus te nemen. "Een horrorclown riskeert natuurlijk een aanhouding of boete", zo schrijft de wijkagent.

Gisteren waarschuwde de politie in Almere en in Oss voor een clownsfiguur die passanten de stuipen op het lijf joeg. Vervolgens kwamen ook meldingen uit andere plaatsen in het land.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (17-10-2016 om 13:16)
even voor de duidelijkheid.er is een groot verschil tussen gewone clowns en die idiote horror clowns.gewone clowns daar heeft niemand een probleem mee maar met horror(de naam zegt al genoeg) wel .van mij mogen ze al die idioten met of zonder (nep) wapens oppakken en een flinke boete laten betalen.clowns zijn er om mensen en zeker kinderen te vermaken en niet om ze de stuipen op het lijf te jagen wat deze idioten doen
Pipo de ..... (13-10-2016 om 13:20)
Wat lopen er toch een ontzettend zure mensen rond, een paar gasten maken een grap en gelijk de wereld in rep en roer, en de politie dan, "wij vinden het niet leuk" hahahaha jongens kom op toch
P (13-10-2016 om 12:15)
Dus een boete of celstraf als je met een clownspak loopt, wat zielig. Zolang ze geen wapens hebben vind ik het leuk. Maar wat een angst gedreven wereldje, damn!
Herrie (13-10-2016 om 11:34)
Ik begrijp niet waarom dit strafbaar is. Wel natuurlijk als er messen, bijlen of hamers in het spel zijn. Maar zonder dat soort dingen toch iets onschuldigs?
Stuart (13-10-2016 om 10:54)
Volgens mij leven er in dit land zowieso meer horrorclowns dan normale mensen!
Mw. Koole (13-10-2016 om 08:44)
Ik vraag me af: Wanneer zo'n "clown" met een mes of iets loopt te zwaaien, is dat ook met de bedoeling deze daadwerkelijk te gebruiken? Ik mag hopen van niet.
Cookie-instellingen beheren