Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Schoten gelost bij ruzie Terneuzen

Toegevoegd: 15-10-2016, 12.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Zaterdagmorgen vroeg is bij een ruzie aan de Donze Visserstraat in Terneuzen geschoten. Er raakte niemand gewond.


De politiemeldkamer kreeg rond 03.15 uur een melding dat op straat een ruzie gaande was, waarbij schoten werden gehoord. De politie ging onmiddellijk met enkele eenheden richting de Donze Visserstraat. Uit onderzoek bleek dat niemand gewond was geraakt.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht en de identiteit van de dader. Diverse getuigen werden gehoord. In de omgeving werd naar de dader gezocht, onder andere met een politiehond. De politie heeft niemand aangehouden. De oorzaak van het incident lijkt te liggen in de relationele sfeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren